Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Стоматолог

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Посоветуйте,  куда обратиться насчёт брекетов?

0

2

И вирішили, що будемо робити такі важливі процедури лише в перевірених місцях. Тому звернулись в стоматологічну клініку лікаря Ельвіри Безвушко,  там нам встановили брекети. Також там нам провели консультацію, як доглядати за зубами з брекетами https://elvirabezvushko.com.ua/articles … etamy.html  . Завдяки цим порадам, наші зуби виглядають чудово.

0

3

Я з дитинства боюсь стоматологів) Хожу до них зціпивши зуби  %-)

0

4

Привет, по поводу таких проблем можете обратиться в клинику  DiVaDent , где детская стоматология просто на высшем уровне https://divadent.com.ua/  и вам  предоставят услуги лучшего качества, а для детей это особенно важно, ведь именно в таком ворасте и формируется отношение к врачам, ну а стоматологи стоят на первом месте.

0

5

я у стоматолога стараюсь каждый год проверяться...

0

6

У мене нещодавно були досить серйозні проблеми із зубами, дуже переживала, бо лікування зараз дороге, тож хотілося щоб якісно все зробили. За підсумком, зверталася  до хірургічної стоматології UMA CLINIC, яку мені дівчата з роботи підказали. Тут все зробили якісно, ​​що найголовніше плюс майже безболісно, ​​а то я дуже чутлива до подібного. За ціною все залежить від складності проблеми, краще одразу проконсультуватися, коли підете на прийом.

0

7

Кристалл написал(а):

я у стоматолога стараюсь каждый год проверяться...

Я тоже, хоть и страшно...

0

8

Gruu написал(а):

Посоветуйте,  куда обратиться насчёт брекетов?

Я тут обрала ортодонта, щоб поставити брекети на зуби https://mydentist.ua/ukr/breketi/ Це виявилося не так дорого, як я собі думала. Я вже з брекетами півроку, результат помітний. У мене дбайливий досвідчени лікар, який обрав ефективну систему та правильно виконує коригування.

0

9

Посоветуйте хорошего стоматолога в Киеве

0

10

Я "своего" стоматолога нашел в этой стоматологической клинике на Осокорках https://goo.gl/maps/kEFqyFkFyJXvHJ7u5 Хожу лечить зубы к ним с большим удовольствием, в стоматологии Люми-Дент всегда приветливое и вежливое отношение к каждому пациенту. Также у них приемлемые расценки и широкий спектр предоставляемых услуг.

0

11

из всех клиник где я бывал и лечил зубы больше всего отношение к клиенту и цены понравились в стоматологии ДентМастер в Тернополе https://dentmaster.com.ua/service/implants/ где недавно делала себе имплантацию зуба и где так же планирую лечить зубы и дальше а так же удалить зуб мудрости

0

12

А какая у вас зубная щетка? Какого бренда? Я подключил свою oclean x pro https://wo.ua/umnaya-zubnaya-elektroshc … rsiya.html буквально на прошлой неделе. До этого уже пользовался ею месяц, но без синхронизации. не доходили руки как-то. Еще не успел разобраться что там и к чему, но очень интересно. Сама щетка вообще крутая. Мне особенно нравится,  как она оповещает, когда я застрял на одной и той же зоне. Разве что колыбельную мне не ночь не поет, а так она мне вместо лучшей подруги :)

0

13

Буквально днями закінчилася профілактика зубів у мене і наслідком дуже задоволений. Взяв у пріоритет стоматолога, який своїми методами лікування та обстеження знаходить оптимальні рішення https://drali-dentalcenter.com/services … ofilaktika, а потім надає якісний процес. Раджу приділити джерелу час, ціни здивують, проте більше здивує підхід і остаточна вартість процедур.

0

14

Відвідуємо стоматологію https://dentaderm.ua/irpin/services/dyt … atologiya/ дітей теж до них воджу, лікарі мають індивідуальний підхід до кожної дитини, діти задоволені, я теж. Адже і ціни помірні та послуги якісні.

0

15



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz