Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Строительство » Теплиця своїми руками — як побудувати?


Теплиця своїми руками — як побудувати?

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Підкажіть, як будується теплиця своїми руками на ділянці. Який тип конструкції найбільш практичний і простий? Чим краще накривати теплицю, який матеріал дешевше і надійніше?

0

2

Почитайте, як будується теплиця своїми руками тут , є рекомендації з вибору типу конструкції, місця на ділянці і матеріалу для покриття. Тут можу вам дати тільки кілька коротких рекомендацій.

Вибір типу теплиці

Найбільш простий і практичний тип теплиці — арочна. Це надійна конструкція, завдяки півколу вгорі на даху не затримується вода і сніг. Її легко накривати, немає кутів, тому не буде рватися матеріал покриття.

https://i1.wp.com/www.pobuduy.com/wp-content/uploads/2019/10/arochna_teplytsya_z_duhovym_dakhom-e1570437610699.jpg?resize=767%2C451

Чим накрити

Скло не рекомендую взагалі розглядати — дуже ненадійний і дорогий матеріал. Якщо дозволяють гроші, то краще за все накрити теплицю стільниковим полікарбонатом. Матеріал прослужить від 8 до 12 років.
Більш бюджетний варіант — нетканий матеріал (агроволокно). Це покриття при належному догляді прослужить 4-6 років. Ну і найдешевший матеріал — поліетиленова плівка. Вона добре пропускає світло, з нею легко працювати, але прослужить цей матеріал не більше одного року. Навіть найякісніша плівка перегорить під прямими сонячними променями за один сезон.

0

3

Ну не знаю проще готовую купить из поликарбоната

0

4

спасибо

0

5

Меня тоже интересует на покупку поликарбонат . Где можно сейчас качественный материал купить?

0

6

Окси Ровина написал(а):

Меня тоже интересует на покупку поликарбонат . Где можно сейчас качественный материал купить?

Ну тогда я вам рекомендую попробовать обратиться в Айронтрейд, у них мы когда-то заказывали профилированный поликарбонат https://airontrade.com.ua/profilovaniy-polikarbonat/ - ну а вы уже смотрите тот, который интересует конкретно вас . У них довольно таки выгодные цены и хоршее предложение по материалу, качество и т.д.

0

7


Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Строительство » Теплиця своїми руками — як побудувати?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz