Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Строительство » Наскільки виправдано будівництво сіп будинків у нашом кліматі?


Наскільки виправдано будівництво сіп будинків у нашом кліматі?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Плануємо будівництво невеликого одноповерхового будинку в селі неподалік міста. У пріоритеті – швидкість будівництва, екологічність матеріалів та енергоефективність – щоб економити на опаленні. Як варіант, розглядаємо сіп будинок, тобто будівництво будинку із сіп панелей за канадійською технологією. Є багато компаній, всі вони рекламують сендвічі, але ми не дуже довіряємо рекламі та маркетологам. Хотілося б почути думку фахівців будівельників, чи варто будувати будинок із сендвіч-панелей і наскільки це справді екологічний та енергоефективний матеріал.

0

2

Можете почитати тут, що таке сіп будинки і як проводиться будівництво з сендвічів за цією технологією. З переваг можна підкреслити:

1. Конструктивну міцність - основою будинку з сіп панелей служить каркас із бруса (дуже міцний матеріал), а самі по панелі окремо витримують механічне навантаження до 2000 кг.
2. Сейсмічну стійкість таких будівель – до 6 балів за шкалою Ріхтера, оскільки будинки з сіп панелей за канадською технологією – це каркасні, а не монолітні конструкції.
3. Стислі терміни будівництва – на створення каркасу, його обшивку сендвіч-панелями та здачу будинку під ключ йде не більше 2-3 місяців.
4. Доступна ціна - для канадського будинку з сіп панелей не потрібно облаштовувати капітальний фундамент, що значно знижує вартість будівництва.

І ще один важливий момент: сіп панелі для будівництва будинків за канадською технологією мають високу теплоємність. Влітку у таких будинках прохолодно, а взимку тепло. Це значно знижує витрати на опалення приміщень узимку та охолодження влітку.

0

3


Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Строительство » Наскільки виправдано будівництво сіп будинків у нашом кліматі?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz