Підкажіть, як будується теплиця своїми руками на ділянці. Який тип конструкції найбільш практичний і простий? Чим краще накривати теплицю, який матеріал дешевше і надійніше?
Теплиця своїми руками — як побудувати?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-02-09 18:51:02
Почитайте, як будується теплиця своїми руками тут , є рекомендації з вибору типу конструкції, місця на ділянці і матеріалу для покриття. Тут можу вам дати тільки кілька коротких рекомендацій.
Вибір типу теплиці
Найбільш простий і практичний тип теплиці — арочна. Це надійна конструкція, завдяки півколу вгорі на даху не затримується вода і сніг. Її легко накривати, немає кутів, тому не буде рватися матеріал покриття.
Чим накрити
Скло не рекомендую взагалі розглядати — дуже ненадійний і дорогий матеріал. Якщо дозволяють гроші, то краще за все накрити теплицю стільниковим полікарбонатом. Матеріал прослужить від 8 до 12 років.
Більш бюджетний варіант — нетканий матеріал (агроволокно). Це покриття при належному догляді прослужить 4-6 років. Ну і найдешевший матеріал — поліетиленова плівка. Вона добре пропускає світло, з нею легко працювати, але прослужить цей матеріал не більше одного року. Навіть найякісніша плівка перегорить під прямими сонячними променями за один сезон.
Поделиться32021-05-26 08:12:05
Ну не знаю проще готовую купить из поликарбоната
Поделиться42021-07-19 12:42:57
спасибо
Поделиться52022-10-17 19:44:58
Меня тоже интересует на покупку поликарбонат . Где можно сейчас качественный материал купить?
Поделиться62022-10-18 00:44:37
Меня тоже интересует на покупку поликарбонат . Где можно сейчас качественный материал купить?
Ну тогда я вам рекомендую попробовать обратиться в Айронтрейд, у них мы когда-то заказывали профилированный поликарбонат https://airontrade.com.ua/profilovaniy-polikarbonat/ - ну а вы уже смотрите тот, который интересует конкретно вас . У них довольно таки выгодные цены и хоршее предложение по материалу, качество и т.д.