Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Страховка ОСЦПВ

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я вже встигла оформити страховку ОСЦПВ, але в мене залишилася невизначеність. Чи існує можливість пізніше змінити ліміти відповідальності, якщо, наприклад, мої потреби або фінансові можливості зміняться?

Отредактировано Ірина Олежко (2024-01-24 22:03:53)

0

2

Ірина Олежко написал(а):

Я вже встигла оформити страховку ОСЦПВ, але в мене залишилася невизначеність. Чи існує можливість пізніше змінити ліміти відповідальності, якщо, наприклад, мої потреби або фінансові можливості зміняться?

Отредактировано Ірина Олежко (2024-01-25 00:33:53)

Агов, привіт! Ну от, класно, що ти встигла оформити страховку ОСЦПВ! А от щодо твоєї невизначеності, тут все не так вже й страшно. Так от, я дізнався, що можна змінювати ліміти відповідальності. Наприклад, якщо тобі знадобиться змінити їх через зміни в потребах чи фінансових можливостях – без проблем!
Мені попалась стаття: "Чи можна самостійно вибрати ліміти відповідальності по ОСЦПВ?" де розписано, як самостійно вибрати ліміти відповідальності по ОСЦПВ. Вони там чітко розповідають, що можна робити зміни у лімітах під час укладання договору, а також пізніше, коли твої обставини зміняться. От тобі і вирішення твоїх сумнівів!

0

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz