Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Автоматизація бізнесу

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

У магазин будівельних матеріалів потрібне програмне забезпечення для автоматизації бізнесу. Важливо, щоб була можливість контролювати стан складу. Тобто, чим функціональніший софт, тим краще.

0

2

Автоматизація бізнесу - це дуже круто. Це дало можливість мені розвинути бізнес, економити час на рутинних діях, які вимагали чималих затрат часу. Задоволена на всі 100 відсотків. Але яка у мене програма не підкажу, адже цим займалася не я)

0

3

Для зручного управління бізнесом можна використовувати софт від RemOnline https://remonline.ua/ . Це хмарний сервіс, для роботи із яким потрібен інтернет і ноутбук чи телефон. Програма являє собою не складний у користуванні додаток для керівника та персоналу, який дозволяє налагодити всі робочі процеси, слідкувати за їх виконанням, розподіляти навантаження рівномірно між всіма працівниками. Також там є функція складського обліку, про що ви запитували. Заходьте та пробуйте, як цей додаток у користуванні.

0

4

Думаю, що для цього завдання, добре підійде ось ця програма для рітейлу https://perfectum.ua/ua/industry-solutions/retail . З її допомогою, можна контролювати товарні залишки як на складах, так і на торгових точках. Також у цієї програми є багато інших функцій для автоматизації.

0

5

Якщо основний напрямок діяльності вашої компанії, це роздрібна торгівля, можу порекомендувати перевірений програмний продукт. За його допомогою, можна здійснити облік роздрібної торгівлі і автоматизацію бізнес-процесів роздрібних торгових точок та складів. Контролювати переміщення товару та його наявність.

0

6

Также внимания заслуживают продукты BAS, представленные на сайте https://www.1c.kiev.ua/ru/productsbas/ . Из них, вы сможете подобрать наиболее подходящее вам программное решение, исходя из ваших целей и задач. Конкретно наша компания, использует "BAS Розничная торговля".

Отредактировано elegant (2023-10-08 17:27:12)

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz