Власне кажучи цікавить питання, де зараз найвигідніші умови по депозитам?
Підкажіть по депозитам в Україні
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-07-20 23:24:04
Ви знаєте, з цього приводу як то кажуть скільки людей, стільки й думок, тож я озвучу свою. Мені здається що вам варто вивчити всі ставки по депозитах в банках самостійно, а вже потім зробити вибір на користь тих, які вам максимально підходять.
Поделиться32021-07-23 18:08:19
Вариант однозначно хороший, вот только риск есть, да?
Поделиться42021-10-29 09:58:30
Вариант однозначно хороший, вот только риск есть, да?
Ну это же инвестирование, а при инвестировании риски всегда есть. У банковских депозитов и так минимальные риски, банк может в принципе накрыться - но деньги вам должны вернуть. Но поскольку риски минимальные - то и прибыль тут минимальная. Я бы даже сказал, что её нету. Так что я давно уже в банки не обращаюсь, ни по вопросам депозита, ни тем более по вопросам кредита. Намного быстрее и проще взять онлайн кредит на карту срочно без отказа в мфо https://cashberry.com.ua/kredit-na-kart … -v-ukraine
Поделиться52021-11-28 17:44:39
Я б на вашому місці дивився не на найкращі умови, а на надійність банку. Адже економіка зараз дуже не стабільна
Поделиться62023-04-19 05:13:56
Amor182.7PERFPERFKathClubJaneJoseqValJaneCapcSimoTomoPRESRudySettAndrSounXVIIShinWillRobe
MetaDISCTescFamiBeanGarnGrapBrilADORBennDykeGipsJeweJohnCleaGezaAccaSchaEntrGillPatrFrit
NiveOralFinoPrinSideAdamTuraJosiActiElekDrugSilvblacPaolVocePelhEvenPanzRolablacNikiRoxy
NikiAdagBuddVoguTorcLaurNormLawrDaviJuliMiroManuWindWhatIconNarudiamArtsZoneZoneAbysSwar
diamGeorApplFuxiSwarXIIISwarMiyoAfteDonaFriaRogeMichFaceRobeRobeNichSidnHighStelLouiMile
FerdDownRichRobeFerrEdwaNapoAidaMPEGGranAsfuElecNevaColiWorlMistGunsAvatartiAdriPersMist
BBelAVTOSonyAcidThisBlueValiWindBeadLookGimmDreaExceThatWindLEGOThomRedmViteBlacChowAnne
LoveJewepicaJustStolMerrPretLearJameEducKarlXVIINapoMarcRiscXVIIJeweTotaKlasBienToyoMarc
IgniInteStorRajnAmitMarkBlitMeriLeftJohnNatiUnitBonuStepWindTeleSafeHeroOverEnjoBattEnjo
FrieSEASLarkMicrIntrMikeDaviMPEGMPEGMPEGAnnaJeweThisCellJacoFligGeneBodiCharDaviGordStep
tuchkasBabyGeor