Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Яка операційна пам'ять в Samsung Galaxy S24 Ultra 12?


Яка операційна пам'ять в Samsung Galaxy S24 Ultra 12?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Чи є різниця між вбудованим пам'ятю від Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512Gb та попередніми моделями? Чи вартує оновлювати свій смартфон до нової моделі лише через цю характеристику?

0

2

Я досліджував цю тему. Здається, що в новій моделі Samsung є значні покращення в плані швидкості доступу до даних, що може позначитися на продуктивності пристрою. Однак, чи варто платити додаткові кошти за цю різницю, яка може не вплинути на звичайного користувача вирішувати вам.

0

3

Порівнюючи дані вбудованої пам'яті нової моделі Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512Gb з попередніми версіями, можна зазначити, що значно збільшилася швидкість запису та читання даних, що є важливим для користувачів, які використовують смартфон для великих обсягів даних, таких як відео, фото, або ігри.

0

4

Дивився різні варіанти смартфонів та вирішив обрати Samsung Galaxy S24 https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/smar … b_zvg.html і з чистою совістю рекомендую його іншим користувачам. Особливо вражає вбудована пам'ять - 512 Гб. Це неймовірно зручно для мене, оскільки я використовую смартфон для зберігання великої кількості даних - фотографій, відео, документів. Із задоволенням відзначу, що швидкість роботи просто зашкалює - немає жодного притомлення при роботі з додатками або переміщенні великих файлів.
Ще однією вагомою перевагою є довгий термін роботи без підзарядки. Я можу використовувати смартфон протягом цілого дня, не переймаючись про зарядку. Додатково, я отримав істотне поліпшення в якості зображення на дисплеї - кольори настільки насичені і чіткі, що перегляд фото та відео став справжнім задоволенням.
https://files.foxtrot.com.ua/PhotoNew/img_0_60_9852_0_1_XBP2or_Small.webp

0


Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Яка операційна пам'ять в Samsung Galaxy S24 Ultra 12?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz