Якщо ви шукаєте місце, де відсвяткувати День Народження в Києві, то Funkitchen https://cookeryschool.com.ua/uk/statti/ … nya-kyyiv/ - це саме те, що вам потрібно! Ми готові забезпечити справжню wow 🤩 birthday party 🤩, яка залишить всіх в захваті!

Наші вечірки - це справжня гармата-петарда ідея для вашого свята. Ми створюємо запальну атмосферу, яка наповнена новими гастрономічними враженнями та забавами для всієї компанії. З повною організацією під ключ, включаючи ведучого з конкурсами, фотографа, аніматора, діджея та світлово-димове шоу, ваше свято буде незабутнім!

Наші вечірки включають кулінарний майстер-клас, під час якого всі гості можуть взяти участь у приготуванні смачних страв. Ви разом з друзями зможете приготувати смачні страви під керівництвом наших професіоналів. А всі кулінарні шедеври народяться в вашій участі!

Наші вечірки наповнені гострими емоціями та веселими FUN активностями з призами від нашого ведучого, діджея сетами та може навіть дегустацією 18+ або молекулярним шоу!

Ми також готові організувати ваше свято в будь-якій локації - від кулінарної студії до вашого власного будинку чи навіть на природі. Оберіть Funkitchen для незабутнього та оригінального святкування Дня Народження у Києві! 🎉