Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Яке дзеркало краще купити у вітальню?

Яке дзеркало краще купити у вітальню?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Ми скоро будемо переїжджати у власний будинок у Львові. Зараз облаштовуємо його всім необхідним для життя. У вітальню замовили меблі, дружина ще хоче туди купити дзеркало. Яке краще обрати?

0

2

Підбирайте щось таке, що найкраще впишеться в загальний інтер'єр будинку та буде підходити до меблів. Але ще одне по цьому питанню, зараз дуже модні великі дзеркала. І вони використовуються не за прямим призначенням, а як декор приміщення.

0

3

Якщо жінці подобається те, як вона виглядає, то звичайно, вона хоче бачити своє відображення у дзеркалі.  Тому і справді дзеркала стають модним доповненням сучасного інтер'єру. У мене у спальні стоїть велике дерев'яне дзеркало. І аби у мене був свій будинок і велика вітальня, я б обов'язково там поставила б кілька таких дзеркал. Ну але це все питання смаку.
https://forumupload.ru/uploads/0005/a9/4e/470/t63900.jpg

0

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Яке дзеркало краще купити у вітальню?

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz