Привет форумчане. Мама жалуется на боль и дискомформ в области сердца. Хочу записать её к врачу, подскажите клинику где принимает хороший кардиолог.
нужен кардиолог
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-05-27 22:51:02
сейчас сложно найти хороших специалистов, ищите в частных клиниках
Поделиться32023-05-27 23:28:24
Доброй ночи. Если вам нужен кардиолог запорожье то обратитесь в медицинском центре AngioLife. Там можно пройти обследование и врачи назначат лечение при необходимости. Моя подруга рада, что в своё время именно к ним обратилась.
Поделиться42023-11-23 17:28:17
Привет форумчане. Мама жалуется на боль и дискомформ в области сердца. Хочу записать её к врачу, подскажите клинику где принимает хороший кардиолог.
Шукаєте, де записатися на консультацію до лікар кардіолог, можете сміливо звертатися за професійною допомогою до перевіреної клініки https://klinika-bilacerkva.com.ua/kardiolog/. Медичний центр у Білій Церкві надає високоспеціалізовану медичну допомогу за допомогою сучасних технологій діагностики, лікування та реабілітації, а також наявності спеціального високотехнологічного обладнання та досвідчених лікарів. Велика кількість вузькопрофільних спеціалістів дозволяє вирішити широкий спектр завдань та провести необхідне лікування вчасно.