Привіт усім! Я хочу обговорити покупку мобільного кондиціонера. Розглядаю різні варіанти, і мені особливо сподобався Мобільний кондиціонер Electrolux ChillFlex. Він має хороші відгуки і схоже на те, що відповідає моїм потребам. Що ви думаєте про нього?
покупка мобільного кондиціонера.
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-07-31 22:22:41
Привіт! Я також досліджую різні варіанти мобільних кондиціонерів, і Electrolux ChillFlex - один з тих, які я розглядаю на сайтi http://www.moyo.ua/ua/mobilnyy_konditsi … 41496.html . Відгуки дійсно позитивні, особливо що стосується його ефективності і енергоефективності. Також мені подобається його стильний дизайн. Але я б хотіла дізнатися більше про його можливості та гарантію. Можливо хтось з вас вже докладно вивчав інформацію про цей кондиціонер? 3) Якийсь час тому переглядав його характеристики та відгуки. Він має досить потужність для охолодження приміщення, при цьому маючи компактні розміри, що дозволить зручно пересувати його між кімнатами. Зараз на ринку є багато варіантів, але виробник Electrolux відомий своєю якістю, тому я був би налаштований довіряти їхньому продукту.
Поделиться32023-08-01 06:52:16
Якийсь час тому переглядав його характеристики та відгуки. Він має досить потужність для охолодження приміщення, при цьому маючи компактні розміри, що дозволить зручно пересувати його між кімнатами. Зараз на ринку є багато варіантів, але виробник Electrolux відомий своєю якістю, тому я був би налаштований довіряти їхньому продукту.