Привіт, друзі! Я нещодавно дізнався про нову настільну плиту Ardesto, і вона виглядає досить привабливо. Чув, що вона має дуже потужні конфорки і різноманітні настройки. Що ви думаєте про неї?
хочу нову настільну плиту Ardesto
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-07-31 22:42:14
Так, я також чула про Настільна плита Ardesto з сайту https://www.moyo.ua/ua/nastolnaya_plita … 57411.html . Інтересуюсь кулінарією, тому розглядала різні моделі. Ardesto насправді має дуже хороші відгуки. Її високий ступінь ефективності, швидкість нагріву та рівномірне розподілення тепла - це те, що мене здивувало. А ще у неї стильний дизайн. Ardesto має інтелектуальний сенсорний пульт керування, що робить її дуже зручною у використанні. Також, вона має різні режими нагріву, що дозволяє готувати різні страви з точністю. Звісно, ціна на неї трохи вища, але я вважаю, що якість варта грошей. 3) Інтелектуальне управління дійсно додає комфорту при приготуванні. І ще один плюс - матеріал, з якого вона зроблена, дуже міцний і легкий у догляді. Це важливо для мене, оскільки готую досить часто, і хочу, щоб плита служила мені довго.
Поделиться32023-08-01 07:15:37
Інтелектуальне управління дійсно додає комфорту при приготуванні. І ще один плюс - матеріал, з якого вона зроблена, дуже міцний і легкий у догляді. Це важливо для мене, оскільки готую досить часто, і хочу, щоб плита служила мені довго.