Що можете сказати про ціни на ігрові монітори в інтернеті? Чи варто їх купувати, чи адекватна це вартість чи краще замовляти у місцевих магазинах техніки? Відпишіться у коментарях?
Ігрові монітори де притбати можна для себе?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-08-09 22:23:28
Я не знаю, навіть, що вам сказати, я далекий від покупок в інтернеті. Користуюсь лише бюджетними ноутами, від усіх відомих виробників. Але якби дозволяли фінанси, напевно, купив би Apple MacBook.
Поделиться32023-08-09 22:23:47
Позитивно ставлюся до техніки Apple, але собі не можу дозволити. Новинку дивилася, ціни для мене надхмарні, щоб купити такий ноут, треба брати кредит, бо це чотири мої зарплати.
Поделиться42023-08-09 22:24:32
Позитивно ставлюся до техніки Apple, але собі не можу дозволити. Новинку дивилася, ціни для мене надхмарні, щоб купити такий ноут, треба брати кредит, бо це чотири мої зарплати.
Привіт, друзі. Я вже придивився собі хороший монітор в інтернеті. І можу сказати, що я приємно вражений адекватними цінами в магазині Алло, і звичайно ж хочу стати володарем хорошого монітора. Незабаром планую купити.
Ігрові монітори https://allo.ua/ua/monitory/naznachenie-igrovye/ дивився ось в цьому розділі, обрав для себе підходящу модель, а саме Монітор на 27 дюймів Philips. Знаю, що він окупить себе дуже швидко, і взагалі це адекватна ціна за монітор високої якості.