Привіт всім! Сьогодні хотіла б поділитися своїми враженнями від фену Rowenta COMPACT. Як ви знаєте, я нещодавно придбала цей фен і вже встигла його випробувати. Він має компактний дизайн і зручний для тримання. Та які ваші думки?
мої враження щодо Rowenta
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-08-13 22:27:14
Rowenta COMPACT має різні режими обдуву та температури, що допомагає мені підлаштувати його під свої потреби та купити на сайті тут https://www.moyo.ua/fen_rowenta_compact … 42606.html . Щодо волосся, Наталіє, я помітила, що воно справді менше пошкоджується, адже технологія іонізації допомагає запобігти статичному електрику і зберегти природний блиск. Важливо, щоб фен не тільки добре справлявся зі сушінням волосся, а й дбав про їхнє здоров'я. Betty, чи можеш розповісти про додаткові особливості цієї моделі? Можливо, якісь додаткові настройки чи аксесуари?
Поделиться32023-08-14 14:18:59
Фен комплектується складною ручкою, яка дійсно зручна для транспортування, особливо під час подорожей. Також в нього є концентратор для точкового обдуву, що допомагає створити різні зачіски. Отож, я б сказала, що цей фен дуже підходить для активного способу життя.