Привіт, друзі! Я недавно придбав стирально-сушильну машину Gorenje і хотів би поділитися своїми враженнями. Спочатку мене вразила її функціональність - це не лише пральня, а ще й сушарка. Зручно, коли немає можливості висушити білизну на вулиці. Крім того, машина дуже енергоефективна, що важливо для мене з точки зору збереження ресурсів і екології.
порадьте стирально-сушильну машину
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-08-13 22:29:27
Привіт всім! Я вже кілька місяців користуюсь стирально-сушильною машиною Gorenje яку купила на сайті https://www.moyo.ua/stiralno-sushilnaya … 29594.html . Щодо якості прання, мені здається, що вона впорається навіть із важкими забрудненнями. Проте, варто звернути увагу на вибір відповідних програм та температур. Щодо сушіння, машина справляється досить добре, але важливо не перевантажувати її, щоб білизна мала достатньо місця для нормального сушіння. Це дійсно важливо обирати відповідні програми, щоб досягти найкращого результату. А як на рахунок надійності машини? Чув чи читав якісь відгуки про можливі поломки чи проблеми з експлуатацією?
Поделиться32023-08-14 14:22:39
Щодо надійності, наразі у мене не було жодних проблем або поломок. Машина виглядає досить міцною, і, якщо дотримуватися рекомендацій щодо обслуговування, вона повинна прослужити довгий час. Щодо сервісу, Gorenje має офіційних сервісних партнерів, які можуть надати допомогу у разі потреби.