Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » хочу бездротовий геймпад Razer Raiju Tournament

хочу бездротовий геймпад Razer Raiju Tournament

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Привіт, всім! Як ви, можливо, знаєте, я нещодавно придбав собі бездротовий геймпад Razer Raiju Tournament, і мені дуже подобається його функціональність і дизайн.

0

2

Ось декілька слів вражень: перш за все, мені дуже подобається конструкція Бездротовий геймпад Razer Raiju Tournament можна роздивитись тут https://www.moyo.ua/ua/geympad-besprovo … 66979.html . Він зручно лежить в руці завдяки формі та матеріалам, з яких виготовлений. Крім того, кнопки мають приємний клік і добре відповідають на натискання. Зазвичай я граю на PS4, і мені сподобалася можливість використовувати Raiju Tournament і на цій консолі, і на ПК. Ще одна корисна функція - налаштування кнопок. Я можу змінювати їх мапінг під свої потреби, що дуже зручно.

0

3

Ну, це залежить від того, як ви плануєте використовувати його. Якщо ви серйозно граєте і вам важлива комфортність та налаштовуваність, то варто розглянути Raiju Tournament. Але він може бути трохи дорожчим порівняно з іншими геймпадами.

0

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » хочу бездротовий геймпад Razer Raiju Tournament

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz