Добрий день, з'явилася проблема у близьких друзів. Стали помічати, що син якому тільки 19 років, не спить ночами, якийсь не такий останнім часом. Потім з'ясувалося, що вживає якісь таблетки та щось у порошках. Думаємо, що захопився наркотиками. У розгубленості не знаємо, де краще лікувати наркозалежного, та це ж начебто це не важкі наркотики, взагалі лікують таке. В інтернеті стільки реклами та кожен хвалить свою клініку, критики майже немає. Хотілося, щоб лікування допомогло, а не просто витрачений час. Одна надія на добрих людей, що допоможуть порадою!
не важкі наркотики, можливо вилікувати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-10-15 13:31:20
Здрастуйте звичайно лікувати. А ви думаєте фен, метадон це не важкі наркотики?! А з чого все починається .... Як тільки запідозрили щось не ладне, відразу в реабілітаційний центр. Син подруги лікувався, щоправда, не знаю де, я пізніше дізнаюся напишу назву цього центру. Вже два роки не вживає. Подруга натішитися не може. Зараз все добре, продовжує навчання, з дівчатами гуляє. Подруга все ще не може повірити, що закінчився цей кошмар. Я думаю, варто спробувати лікування.
Поделиться32023-10-15 13:34:39
Є у мене 2 знайомих, один дуже рідко його нюхає і в нього по суті з ним проблем взагалі немає, а інший сидить на фені вже як 4 роки. Змінився він і не на краще, виглядає погано, не працює, розійшовся з сім'єю ( у нього на тлі наркоти з'явилася фобія, він постійно ревнував дружину, тобто думав, що вона зраджує йому і постійно лупцював її), ходить постійно думає, що за ним стежать, поміняв свій айфон на нокію 3210 коротше з головою караул! Раджу кидати, лікуватися і дуже терміново! Можна в дурню загриміти на цій гидоті.
Поделиться42023-10-15 13:58:49
Дуже шкода нашу молодь! Гублять себе самі цього не помічаючи. Як ви кажете не важкі наркотики ... але як не важкі якщо вони впливають на психологічний стан та й загалом на весь організм людини. Раджу почитати статтю наркоманія серед молоді: виклики та рішення https://zolochiv.net/narkomaniia-sered- … rishennia/ де розповідають чому молоді люди схильні до наркоманії, чому вони бажають нових відчуттів, і як з цим боротися. Важливо займатися молоддю і співпрацювати з соціальними робітниками, педагогами, волонтерами та іншими залученими сторонами. Створення безпечного та підтримуючого середовища сприятиме профілактиці наркотичної залежності та наданню допомоги тим, хто вже стикнувся з нею.