Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Диски до авто

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Порадьте хороший магазин дисків та шин. Дуже буду вдячна за рекомендації, адже нещодавно придбали авто б/у і хочу поставити нові диски. Буду дуже вдячна за допомогу, можливо власники аавто поділяться де купують та як правильно вибрати диски.

0

2

Я завжди моніторю через гугл пошук, а також читаю відгуки, щоб бачити реальну картину. Відгуки клієнтів завжди допомагають бачити реальну картину і допомагають зробити правильний вибір.

0

3

Мені подобається магазин https://asht.ua/diski/stalevi/ замовляли диски та шини брали зимові і літні. При необхідності завжди є консультація, задоволена сервісом, швидка доставка Новою поштою, по місту можете забрати самовивозом, детальна інформація є на сайті магазину. Асортимент широкий, можна підібрати будь-який розмір та модель до вашого авто.

0

4

У меня супруг собрался покупать новые автомобильные диски

0

5

Зусіна Олена написал(а):

У меня супруг собрался покупать новые автомобильные диски

Мне вот интересно, какой бюджет он готовит на такую покупку.... Я тоже присматриваю сейчас для своего автомобиля новые автомобильные диски  . Постоянно откладываю покупку и уже понимаю, что тянуть совсем некуда. У меня на авто сейчас обычные покрышки стоят, не сильно красиво всё выглядит.... Поэтому диски это то, что точно нужно покупать! Пока прицениваюсь, так как бюджет на покупку у меня немного ограничен....

0

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz