Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Поділіться досвідом купівлі мультипечі

Поділіться досвідом купівлі мультипечі

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт усім! Планую придбати мультипіч для кухні і шукаю поради. Яка модель краща зараз на ринку? Які функції важливі при виборі? І які магазини надійні для покупки? Діліться своїм досвідом, будь ласка!

0

2

Привіт! Я нещодавно купила мультипіч і в захваті! Раджу звернути увагу на потужність, обсяг та наявність різноманітних режимів. Щодо магазинів, рекомендую перевірити Алло. Я там замовляла і задоволена обслуговуванням.

0

3

Джулия написал(а):

Привіт! Я нещодавно купила мультипіч і в захваті! Раджу звернути увагу на потужність, обсяг та наявність різноманітних режимів. Щодо магазинів, рекомендую перевірити Алло. Я там замовляла і задоволена обслуговуванням.

Дякую за відповідь! А чи можете конкретизувати, які саме функції вам сподобалися у вашій мультипічці? І що вам сподобалося в Алло? Можливо підкажете конкретну модель?

Отредактировано D1dan (2023-11-23 01:19:13)

0

4

Моя мультипіч має режими готування на пару, обсмаження, випічка і готування під тиском. Це дуже зручно для різноманітних страв. Щодо Алло, мені сподобалася швидка доставка і широкий асортимент мультипечей https://allo.ua/ua/mul-tipechi/ , зокрема. Отримала все вчасно і у відмінному стані. Сайт зручний, можна вибрати оптимальний час доставки. Також раджу уважно перевірити акції на сайті – можливо, ви зможете зекономити трошки грошей. Товар був добре упакований, ніяких проблем. Також вони мають гарантію на товар, що надає додатковий спокій. Я задоволена обслуговуванням та якістю покупки.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/h/philips_smart_xxl_hd986790_1_.jpg

0

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Поділіться досвідом купівлі мультипечі

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz