Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Бизнес возможности

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Хочу порекомендовать фирму всем, кто мечтает стать предпринимателем. Благодаря их юридическим консультациям я смогла осуществить свою идею и открыть свой магазин. Профессионализм, доступность и оперативность – вот что вы найдете в этой компании. https://lawly.com.ua/ru/service/dlya-pr … sultacziya

0

2

Я давно мрію розширити свій бізнес за кордон, але не знаю як це зробити. Які податки та вимоги до фірми в іншій країні? Чи можу я успішно керувати компанією на відстані?

0

3

Після того, як я вирішив інвестувати в бізнес за кордоном, мені потрібно було знайти надійного партнера. Звернувся до фірми, яка допомагає з тим, як відкрити фірму в Нідерландах https://www.campiogroup.com/ukraine/yur … derlandyi/ все відбувається за короткий термін. Вони надали детальну консультацію щодо всіх аспектів бізнесу в цій країні: від юридичних нюансів до податкової системи. Завдяки їхній експертності та професіоналізму процес відкриття бізнесу став набагато простішим. Більше року у мене успішно працює компанія у Голландії, і я впевнений у своєму виборі.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz