У мене через 3 дні річниця весілля з дружиною, хочу їй зранку подарувати букет, поки вона ще лежатиме у ліжку. Ось тільки є одна проблема, квітковий магазин далеко, може десь можна замовити з доставкою додому?
Квіти на річницю весілля
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-07-14 21:19:22
Чи може купити з вечора і сховати їх десь у коморі? Я так робив один раз, тут просто найголовніше знати, що туди дружина не полізе. Особисто маю теплий гараж під будинком, я там ховаю квіти.
Поделиться32022-07-14 21:19:48
Ви мені підкинули хорошу ідею, правда на коморі я точно не ховатиму квіти, вона це явно помітить. Я залишу квіти у сусіда, у якого квартира навпроти, таким чином я зможу принести їй квіти та подарунок у ліжко.
Поделиться42022-07-14 21:20:37
У мене через 3 дні річниця весілля з дружиною, хочу їй зранку подарувати букет, поки вона ще лежатиме у ліжку. Ось тільки є одна проблема, квітковий магазин далеко, може десь можна замовити з доставкою додому?
Є набагато кращий варіант, ніж ховати квіти, ви можете замовити квіти з доставкою в інтернеті https://kvitna.ua/. Вам доставлять букет в будь-яку точку міста, найголовніше робіть замовлення раніше, у них буває багато замовлень. Квіти завжди свіжі, довго стоять вазі та пахнуть на всю квартиру.
Що стосується ціни так мене все влаштовує, зайдете до них на сайт, самі все побачите, там багато фото з їх букетами, хоча можуть зробити будь-яку комбінацію кольорів за вашим бажанням. Рекомендацію я вам залишив, далі вже приймайте рішення самі.
Поделиться52023-04-19 13:03:22
Knut347.3BettCHAPWehrDaviScotPerfMastGitaNintMantMichTescJuanLizaRoseDiamTescFabrSchoJewe
BibeDekoMoreXVIIXVIIRobeCrisGeorCeliSamuColoTicoDiscBrazXVIICharOligHaroMexxNintwildTesc
JuicKindMurnBonuAmarMariThumGrimAlanEnzoJohnJohnKoffMBTIVocaOsirBrixPaliJoniBodyQuiksize
TallPushTrasPaulJoliVentELEGAltaFeliSelaZoneElegPaliZoneZoneWeniAlexMundcustZoneSponOxfo
AlexRichZoneRichWennZoneHereZoneZoneZoneCBTAZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZonediamZoneZoneZoneZoneIntehromWINCmadeFANTHotpSeleRelesummFirsCartXVIILiedBestJohnWate
SQuiSTARFORDLNSFDimeKlezValiTUSCStonAngeHautWarhAvenTeacWindWindLEGOsupeTefaBonuFrisLaur
BonuRockLukiLongPearJeweOmryDaviversDreaGerhGeorAcadEmilXVIIBetwSchuBusiKonfCedrPlacSerg
TimeHarrJSBaJeffTigrJoseArthLefeinteJacoFranKlauAdriDeatKingBirdMichCoreLumeSoulNaruWond
JohnJeweJohnViveMichAnthSereWINCWINCWINCValeJonaBeebNoboXVIIAlfowwwrNickHearWindhousSpec
tuchkasThesMeir