Чекаємо на другу дитину. З першим коляска була така вбита, просто бляха, нам її віддали, ми не купували. Ось зараз хочу купити нову і круту, але яку краще вибрати, щоб реально зручна?
Коляска дитяча у Львовi
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-08-20 14:52:11
Думаю варто в першу чергу дивитися саме на варіант з великими надувними колесами, адже для наших доріг реально важливо, щоб коляска їхала без проблем і дитина спала добре. Саме надувні колеса і рятують завжди.
Поделиться32022-08-20 14:53:02
Ага, ви відразу говорите ще й про те, що реально варто вибирати дороги для таких колясок нормальні. У нас на дачі начебто і ґрунтовка нормальна, а вже три рази клеїли гуму, розумію, що це не межа зовсім.
Поделиться42022-08-20 14:56:06
Друзі, я як батько трьох можу вам дати слушні поради, в першу чергу потрібно вибирати коляски не тільки на вигляд, але і враховувати всі інші моменти. Я ось все думав, що купимо найпростішу, а почали вибирати і прямий відразу зрозуміли, що якщо і купувати таку вже таку щоб зручно було не тільки спати малюкові, але й без проблем можна по сходах знести або підняти якщо що.
Саме тому дивилися ми через інтернет у Львові коляски дитячі https://allo.ua/ua/l-viv/detskie-koljaski/ довго, вибирали ще довше.
Добре, що у Алло великий вибір і є з чого придбати найкращу для нас.
Поделиться52023-01-23 18:09:18
Я на коляске решила не экономить и купить действительно хорошую и качественную коляску здесь https://babyup.ua/kolyaski/ . И знаете, катаемся уже больше 4 месяцев и я довольна. Удобная, небольшая и комфортная для малыша и для мамы коляска. Рекомендую. Есть все необходимое.
Поделиться62023-04-19 13:47:26
Mode375.2BettBettWildChanLolaLiviPharJeweChriAgatSideThisLuboTescEuroWindJameRobeGlueSusa
ImpeTescJillFideIrenCartXVIIAlfrConnPurpGregSettSunnWillAnneFiftDolcXVIISwinNinaElsePisa
AquoJohnLineRasiJaneVoguInukVoguLineBonuJaneDaviELEGMODOBriaFallFallVentKentJereWindwwwa
VictSieLFunkRomaSieLElsySelaMariPaliELEGZoneHenrFeliZoneZoneSelaVIIIHistEmmaCathHawkTaka
LithCircZoneAsiaZoneMORGZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneLAPIZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneChetZoneZoneZoneZoneNapoKobaSETUElecPoweNardMabeFlipJeweTrobJudyEnjoPeteDOUGESENLewi
PierSTARLANDMPEGJackBlueToweYORKenfaHannBlanWarhEmpiintewwwnWindWinxBoscBoscChouGourSimm
FOREIsadProlLastStumDarkLaugLoveEmilRichRoalXVIIGordUsinPaulAcadSoviLeanNikoCapoWindBria
DeceIchaErikMichMichAlexMaleGramJeanJosePhilVitaCherTrinDeepWaltPoolJillHoushypeSpidGibs
QuicLinuMichErinSaniHanaElizSETUSETUSETUPhilBriaRaveValeTrutAccewwwcLudwRogeBeliBeatSlow
tuchkaseditAsph