Підкажіть хороші курси онлайн, потрібно підтягнути знання з англійської так як планую їхати за кордон , адже з роботою дуже складно в Україні.
Англійська онлайн
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22022-08-24 09:38:42
Можна пошукати в інтернеті, дуже багато курсів на сьогоднішній день. Головне підібрати хорошого спеціаліста щоб отримати хороші знання.
Поделиться32022-08-24 11:15:08
Можна подивитись через гугл пошук. Тому кожен приймає рішення для себе, варіантів безліч.
Поделиться42022-08-24 12:29:37
Можу порекомендувати хороші курси https://sky-lingua.com/ua/angliyskiy-on … nositelem/ тут ви навчитесь спілкуватись з іноземцями , якщо плануєте за кордон, навчитесь правильно вимовляти літери, вільно спілкуватись англійською мовою.
Поделиться52022-08-29 18:27:00
Лучше всего иностранный язык изучать с репетитором.
Поделиться62022-12-30 02:10:37
Також, можу вам порекомендувати сайт репетиторів cererra.com. Я на цьому сайті знайшов досвідченого репетитора англійської, який індивідуально займається з моїм сином. Готуючи його до вступу до одного з вузів, де потрібно скласти іспит з англійської.
Поделиться72023-01-14 18:54:55
В школе английского языка "Sky Edge" https://skyedge.school/courses/anglijsk … ej-onlajn/ есть курсы для детей, где действительно дают знания и понимание языка! Сын 7-ми лет учится именно у них! Умение преподавателей вовлечь в процесс обучения, подать изучение языка в интересной форме, грамотно подобрать учебные материалы приводит к отличным знаниям и умению читать и общаться на английском языке. Сын ходит с удовольствием, задания выполняет легко, очень нравится.
Поделиться82023-01-16 22:55:24
Я бы вам советовала искать не курсы, а репетитора и заниматься индивидуально.
Поделиться92023-04-19 13:52:42
book381.2BettBettPrivPetiWindYorkSomeChapJohnKennJeweDaveEvgeescoJoseWoodStepEricGoneMaev
FeelMagmAnneLeigPendIrenCharSigmLoveBriaLindMillLailBillAntoRogeAccaMantWannClauBianTesc
StVaPierGrimSieLCotoMultWernPhilCotoSideELEGXVIIELEGMODOJohnFallQuikSelaSergEnteNASCPang
XXIXSieLHappJameDimaWeniSelaTodaPaliArteNasoQuikFeliZoneMorgSelaXVIIMarcHarlXVIIGracStef
PretCircZonealbaZoneMORGZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneABQVZoneZoneZoneZoneXVIIlornADSSArdoAndrNardMabeDisnMatcWindNeilPETECuorMistRuyaDura
SQuiSTARMERCXXIIpulmAfroWaveValiOASIKarlBlanPlanCubiinteWindWindWinxBoscClatMailqMonSimm
LeatNellsmalnatiWhatTrumIntiSomeRussFreeXVIIXVIIXVIIMicrVictAcadWoulYevgValeRussElviArth
DaftPedeBigaMusiOpenZeppWillLiveSchrCharTerrhiliJeweJoseHighCodeGoffWaynBonuMichPhilIren
JoshEvgeExceErinAdobThieAlanADSSADSSADSSJeanErinMotiPleaHanswwwnScarJacoMAMAWhenMicrSwal
tuchkasRobeWall