Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Монтаж вентиляцій

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Підкажіть фахівців, які зможуть встановити приточно витяжну вентиляцію

0

2

Можна у фірмі Теплософт замовити монтаж приточно витяжної вентиляції https://teplosoft.com.ua/priplivna-i-vi … ya-u-lvovi Вони розробляють схему прокладання повітропроводів, проводять необхідний розрахунок, а також підбирають обладнання та комплектуючі. Вартість матеріалів та час монтажних робіт узгоджується із замовником.

0

3

Дякую, мене теж цікавила ця тема, за пошуком натрапила сюди.

0

4

Теж знаю перевірену компанію, що займається проектуванням, виробництвом та монтажем вентиляції https://ventpro.com.ua/  Компанія гарантує високу якість та вчасне виконання робіт. Фахівці використовують індивідуальний підхід до кожного проекту, обираючи найкращі варіанти. Таким чином створюються сучасні компактні, економні та довговічні системи.

0

5

Мені потрібно в магазині зробити ветиляцію, можє хтось недавно робив, пару питань в мене

Отредактировано Afanasenko (2022-02-11 19:57:02)

0

6

У нас небольшое кафе, вентиляцию заказывали в компании https://dim-vent.com.ua/ventilyacziya/m … entilacii/ Увидели их работы, решили обратиться. Понравился подход к делу, основательно, всё сделали под ключ. Тот случай когда голова не болит, знаешь что доверил профессионалам и можно не контролировать постоянно. У них есть допуски на монтаж  и потом дальнейшее обслуживание. По цене тоже сразу договорились, за смету не выбились и готово было в срок.

0

7

Замовляли в компанії Prana вентиляційну систему, дуже хороша якість та швидкий монтаж. Дуже добре виводить забруднене повітря та забезпечує потік нового. Дуже рекомендую, більш детальна інформація на сайті компанії.

0

8



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz