Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Купівля смартфона

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Привіт, хочу собі взяти нормальний смартфон, але у мене обмежений бюджет на його покупку. Які зараз нормальні недорогі смартфони і де можна подивитися їх вибір?

0

2

Ви від якого виробника розглядаєте покупку смартфона? Наприклад у бренду Ксяомі є непогані моделі смартфонів, і досить непогані характеристики у них.

0

3

Якщо брати смартфон, то краще звичайно від Самсунга. Самсунг вже давно показали себе в роботі, та й у мене смартфон від цього бренду, користуюся більше двох років, цілком ним задоволений.

0

4

Доброго часу доби. Якби ви вказали який у вас бюджет на покупку смартфона, то було б простіше вам запропонувати підходящий варіант.
Я наприклад собі за 8555 гривень, купував смартфон Samsung Galaxy M32 https://zhuk.ua/smartfony/ в інтернет магазині Жук. У даного смартфона досить не погані характеристики, і фотографії виходять якісні.
Якщо для вас це недорого, тоді і собі можете купити такий же смартфон, думаю ви залишитеся задоволеним їм.

0

5

Я себе взяла айфон 11 бу винница . Нашла магазин с прекрасными ценами, а у них оказался еще и очень большой выбор поддержанных телефонов, мне удалсь взять в идеальнм состоянии и конечно же намного дешевле чем я изначально планировала отдать за новый . Я очень довольна покупкой .

0

6

Здравствуйте! А вот тут https://rezervacija.com.ua не смотрели? Там большой выбор прочных телефонов. Взяла себе противоударный и влагостойкий. Сейчас такое время, что нужно не за популярными и красивыми моделями гнаться, а крепкие телефон иметь. Чтобы быть всегда на связи!

0

7

Якщо вам потрібно полагодити техніку Епл в Києві https://applefix.ua/ о краще за все зверніться в цей сервісний центр. Зроблять все швидко та за низькою ціною.

0

8

Я собі нещодавно купила iPhone 13 б/у, але в гарному стані. Гарне рішення, якщо хочете якісний телефон, але не бачите сенсу викладати велику суму на новий. Одразу замовила для нього захисне скло https://4mobi.com.ua/ru/catalog/stekla- … iphone-13/. До речі, в цьому магазині вдалося купити якісне скло, яке добре підійшло за розміром. То ж кому треба такий аксесуар, рекомендую.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz