Регион - форум для общения в сфере недвижимости

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Де знайти репетитора з математики

Де знайти репетитора з математики

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

В Інституті з'явилися проблеми з математикою тому хочу записатися на додаткові заняття і зараз шукаю репетитора. Куди рекомендуєте звернутися за допомогою і скільки в середньому коштують послуги репетитора?

0

2

Упевнений що будь-який викладати в інституті із задоволенням буде з вами займатися за додаткову оплату. Рекомендую уточнити цю інформацію і вибрати нормального викладача для занять.

0

3

nikkoloz написал(а):

В Інституті з'явилися проблеми з математикою тому хочу записатися на додаткові заняття і зараз шукаю репетитора. Куди рекомендуєте звернутися за допомогою і скільки в середньому коштують послуги репетитора?

Для пошуку тлумачного репетитора рекомендую використовувати онлайн сервіс https://cererra.com/ Цей сервіс я давно знаю і можу сказати що він дуже зручний. За допомогою пошуку можна вибрати всіх репетиторів з математики і порівняти вартість занять після чого вже приймати рішення.

0

Вы здесь » Регион - форум для общения в сфере недвижимости » Разное обо всем » Де знайти репетитора з математики

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz